Teknoloji

Kingdom Come: Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak

Yaşanan sızıntıya bakılırsa, Kingdom Come: Deliverance 2 ile bu yıl içerisinde buluşacağız. Heyecan verici yeni gelişmenin detayları, haberimizde sizi bekliyor.


İlginizi Çekebilir: Yeni WoW Cataclysm Classic Güncellemesi Geliyor


Bildiğiniz gibi Warhorse Studios, bugün saat 21:00 sıralarında yeni bir oyununu tanıtacak. Bizi neyin beklediğini resmi olarak bilmiyor olsak da, duyuru görseline bağlı olarak, tahminler Kingdom Come: Deliverance 2 olacağı yönünde.

Kingdom Come: Deliverance 2 Bu Yıl Çıkıyor

Yakın bir zaman önce yaşanan sızıntıya bakılırsa, yapılacak olan duyurunun Kingdom Come: Deliverance 2 olacağı dolaylı yoldan resmiyet kazandı. IGN tarafından sızdırılan bir ön-bakış videosuna bakılırsa, bu yıl içerisinde çıkacak olan oyunun PC, PlayStation 5 ve Xbox Series için geliştirilmekte olduğu da doğrulandı. Yani PlayStation 4, Switch ve Xbox One konsolları es geçiliyor.

Şu an için 2018 yılında çıkan oyunun doğrudan bir devamı olup olmayacağı bilinmez iken, bunu öğrenmek için önümüzde fazla bir zaman da kalmadı. Yeni gelişmeleri takipte olacağız.

Kingdom Come: Deliverance Konusu

Hikayesi bizi 1403 yılında ve savaşın kasıp kavurduğu Bohemya topraklarına götürüyor. Macar kral Sigismund’un emri altındaki Cuman paralı askerleri devasa gümüş kaynağı olan Skalitz köyüne baskın düzenliyorlar. Bu baskın sırasında ailesini ve arkadaşlarını kaybeden demircinin oğlu Henry, Sigismund’un istilasına karşı direniş hareketinin başındaki Lord Radzig Kobyla’ya katılıyor. İntikam yemini eden Henry, Bohemya’nın meşru kralı ve aynı zamanda Sigismund’un üvey kardeşi olan Wenceslaus IV’ü tahta geçirmek için büyük bir mücadeleye girişiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu