Haber

Kartepe’de trafik kazası: 1’i ağır 3 kişi yaralandı

KOCAELİ’nin Kartepe ilçesinde, trafik ışıklarında bekleyen kamyona, hareket halindeyken arkasından hızla gelen kamyonun çarptığı kazada 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılardan SB’nin kazadan kısa süre önce otostop yaparak araca bindiği öğrenildi.

Olay, gece saatlerinde Emekevler Mahallesi Kartepe Mahallesi D-100 Karayolu üzerinde meydana geldi. Ankara yönüne giderken kırmızı ışıkta bekleyen Erol Dülükoğulları’nın (51) kullandığı kamyon, yeşil ışığın yanmasıyla hareket etti. Bu sırada MP’nin kullandığı 41 PM 852 plakalı kamyon, kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet sürücüsü MP ile yolcular SB ve VC araçta sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri sıkışan kişileri araçtan çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kamyonda bulunan VC’nin durumunun ağır olduğu bildirildi. Bu sırada tırda bulunan SB’nin otostop yaparak araca bindiği, kısa süre sonra kazanın meydana geldiği öğrenildi.

‘O KADAR CİDDİ VURDUKİ PENCEREDEN ÇIKACAĞIZ’

Kamyon şoförü Erol Dülükoğulları, yaşadığı kazayı anlatarak, “Biz dururken, tam trafik ışıklarında kalktığımız sırada arkadan gelip bize vurdu. Saat 20’de giderken bize o kadar sert vurdu ki biz de kaçtık. “Pencereden dışarı çıkmak üzereydim. Araba alkol kutularıyla doluydu. Çok hızlı geliyordu. Arabamın arkasını eğdi. Hemen yeşile döndü.” “Ayağa kalktım, bana arkadan vurdu, biz de ne olduğuna şaşırdık” dedi.

Araçların polis yardımıyla yoldan kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu