Haber

Sakaryaspor, Teknik Direktör Taner Taşkın ile anlaştı

SporToto 1. Lig ekiplerinden Sakaryaspor’da Serkan Özbalta’dan boşalan teknik direktörlük görevine Taner Taşkın getirildi.

Kulübün Rüstemler Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşmeyi imzalayan Taşkın, gazetecilere güçlü bir kadroya geldiğini söyleyerek camianın kendisinden ne istediğini ve beklediğini bildiğini ifade etti.

Sakaryaspor’u uzun süredir takip ettiğini anlatan Taşkın, gruba inandığını ve yönetimden taraftara herkesin katkısıyla güzel işler yapacaklarını söyledi.

Sezon sonu için tartışmacı sözler kullanmayacağının altını çizen Taşkın, “Açıkça söyleyebilirim ki elimde iyi bir maya var, şampiyonluk yolunda elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza söz veriyorum. Burada olduğum için çok mutluyum.” dedim.

Gazetecilerin yeni transfer yapılıp yapılmayacağı sorusunu Taşkın şu şekilde yanıtladı:

“Genel iskelete baktığımızda iyi oyunculardan oluşan bir takım var. Tabii ufak bir makyaj yapmayı planlıyoruz. Devre arasında iyi oyuncu bulmak zor. Kimse elindeki değerli oyuncuyu size vermiyor. İhtiyaç duyulan bölgeye transferler yapmak istiyoruz, 2-3 arkadaşımızı aramızda görmek istiyoruz.”

Takımın başında bugün ilk antrenmanına başlaması beklenen 50 yaşındaki tecrübeli teknik adam, son olarak Ankara Keçiörengücü’nde görev yaptı.

Sakaryaspor, Spor Toto 1. Lig’de çıktığı 20 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 9 mağlubiyetin ardından 31 puan ve averajla 9. sırada bulunuyor.

mazgirtajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu