Yaşam

Sinem Kobal ekranlara dönmek istediğini dile getirdi

2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen ve 2020 yılında Lalin, 2022 yılında da Leyla isimli kızlarına sahip olan Sinem Kobal, YouTube’da yayınlanan ‘İbrahim Selim’le Bu Gece’ programına katıldı.

Ekranları Özledim

Bir süredir ekranlardan uzak kalan Kobal, “Ben de ekranlarda olmayı çok özledim… Umarım yakın zamanda ekranlarda olurum. Beni heyecanlandıran, harekete geçiren bir şey var ama ben Netleşince söyleyebilirim.” Yorum yaptı.

Kenan’ın Enerjisine hayran kaldım

Sinem Kobal ayrıca evliliği ve eşi Kenan İmirzalıoğlu’ndan da bahsetti; “Kenan’ı ilk gördüğümde gücüne hayran kaldım” dedi. Kobal ayrıca evlilikle ilgili soruları da yanıtladı;

Sevgi ve emek varsa evlilik de güzeldir.

“Bence sorun evlilik değil, sorun hayatınızı birlikte geçirmek istediğiniz partnerinizle yaşadıklarınız. Sorun ne kadar sevgiyi, saygıyı, emeği paylaştığınızla ilgili. Eğer o sevgi ve çaba varsa evlilik demektir. hoştur, aşk da hoş…

Birbirini seven iki ruh buluştuğunda bu çabayı göstermek isterler ve evlilik aslında güzel bir yol çizer… Aile olursunuz, köklenirsiniz. Evlilik ve aile kavramı her zaman değerini korur…”

Annelik Güçlendirilmiş

Güzel oyuncu, anne olduktan sonra annesini daha iyi anladığını belirterek;

Çocuk sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı, siz de annenizin değerini daha net anlıyorsunuz. Kendimi çok daha güçlü ve daha köklü hissediyorum.

Pişmanlık İstiyorum

Hamileliği sırasında pişmanlık arzusu yaşadığını da itiraf eden Kobal, daha önce hiçbir şey istemediği için bu arzunun şaka olduğunun düşünüldüğünü de söyledi.

Selena da Hala İzleniyor

Selena benim için çok özel bir projeydi, farklı bir şeydi; Hala farklı bir yer. YouTube’da hâlâ inanılmaz izlenme oranları var. Şu sıralar 4-5 yaş arası çocuklar Selena diye yanıma geliyorlar…

Çocukların gönlünde yer eden bir şeyi yapabilmek çok özel. Hayatımın kırılma noktaları; Selena’yı ve kendimi sinema ekranında izlediğim okul sineması.

omerli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu