Yaşam

Rock grubu Kolpa Kemer’de konser verdi

Sene başında yapılması planlanan konser şehitlerimiz nedeniyle iptal edildi.

Kemer Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği konsere Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Kemer Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Tıraş, belediye birim yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Kemer Belediyesi’nin sosyal medyada aralarında Ece Seçkin, Tuğba Yurt, Emir Can İğrek ve Kolpa’nın da bulunduğu ankette Kemerliler yüzde 49 ile Kolpa’yı tercih etti.

Türkiye’nin önde gelen rock gruplarından Kolpa, yaklaşık iki saat kaldıkları sahnede popüler müziklerini seslendirdi.

Kolpa’nın söylediği şarkılara zaman zaman meydanı dolduran vatandaşlar da eşlik etti. Soğuk havaya rağmen meydanı dolduranlar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, istek üzerine sahneye çıkarak zeybek oynadı. Başkan Topaloğlu’nun zeybek gösterisi vatandaşlardan büyük alkış aldı.

Kolpa Grubu, Önder Topaloğlu’nun doğum gününü sahnede kutlayarak sürpriz yaptı.

Başkan Topaloğlu, konserde yaptığı konuşmada, Kolpa konserinin yılbaşında yapılacağını ancak vatan için canlarını feda eden şehitler nedeniyle bugüne ertelendiğini söyledi.

Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralı askerlere acil şifalar dileyen Önder Topaloğlu, “Bugün burada olmayı Atatürk’e ve Cumhuriyet’e borçluyuz. Bize Cumhuriyeti armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. ruhları huzur içinde yatsın. Sevgili gençler, Atatürk’ün yolunda yürümeye devam edecek miyiz? Hava soğuk ama sıcak bir ortam var. Seni seviyoruz. “Cumhuriyet’le kalın, Atatürk’le kalın.” söz konusu.

Başkan Topaloğlu’nun meydanı dolduran gençlerle dans edip eğlenmesi, renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Başkan Topaloğlu, konserin ardından Kolpa’ya Kemer tablosunu hediye etti.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu