Teknoloji

Total War: Pharaoh PC İçin Duyuruldu

SEGA ve Creative Assembly, Total War serisinin PC için yeni oyununu duyurdu. Ekim ayında Epic Games ve Steam mağazalarında Türkçe arayüz takviyesi ile satışa sunulması bekleniyor. Total War: FiravunBununla ilgili detaylar burada.


İlginizi çekebilir:  Diablo 4 Türkçe Dil Temeliyle Geliyor!


Total War: Firavun Bizi Mısır Diyarına Götürecek

Eski Mısır topraklarına gücünün doruğunda gideceğimiz yeni Total War oyununda bu sefer yok olma tehlikesi yaratan olaylar yaşayacağız. Savaşlar gerçek zamanlı olarak gelişirken, imparatorluk yönetimi sıra tabanlı olarak gerçekleşecek. Amacımız bir yandan doğal afetler ve işgalciler ile uğraşarak son büyük Firavun olmak ve çöküşü önlemektir.

Oyunun ortasında seçebileceğiniz, her biri farklı oyun tarzlarına ve birimlere sahip sekiz farklı topluluk patronu olacak. Senaryo boyunca Mısır, Filistin ve Anadolu kültür merkezlerinin yer aldığı haritada imparatorluğumuzu genişletmeye ve tarihe adını yazdırmış bir lider olmaya çalışacağız.

SEGA ve Creative Assembly, oyunun her seferinde farklı hissettirmesi için senaryo modunu özelleştirebileceğimizi söylüyor. Aslına bakarsanız oynanış açısından da çok fazla seçeneğimiz olacağı anlamına geliyor.

Son olarak Total War: Pharaoh, standart sürüme ek olarak iki farklı özel sürümle gelecek. Deluxe sürümünde temel oyun, Faction Pack 1 ve dijital oyun müzikleri yer alacak. Dynasty sürümü ise Deluxe sürüm içeriğine ek olarak Faction Pack 2 ve 3 ve Campaign Pack içeriği ile gelecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu