Haber

Narlıdere Belediyesi Ekipleri Acil İhtiyaç Duyulan Nebulizatörleri Deprem Bölgesine Kısa Sürede Teslim Etti

Narlıdere Belediyesi ekipleri, Hatay-Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastası Mila Atahan ve Öykü Köse’nin ailelerine acil ihtiyaçları olan nebulizatörleri kısa sürede ulaştırmayı başardı.

Türkiye’nin dört bir yanında afet seferberliği sürerken, Narlıdere Belediyesi de afette vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Depremin yaralarını sarmak için bölgeye giden belediye ekipleri, depremle sarsılan Hatay-Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastası Mila Atahan ve Öykü Köse’nin ailelerine acil ihtiyaçları olan nebulizatörleri ulaştırdı. .

Narlıdere Belediyesi’nin deprem bölgesine yönelik yardım çalışmaları aralıksız sürerken, belediye ekiplerine ulaşan Pınar Yaşar isimli vatandaş, Hatay-Antakya’da yaşayan kistik fibroz hastaları bulunan Mila Atahan ve Öykü Köse’ye acilen nebulizatör ihtiyacı olduğunu bildirdi. Hatay-Antakya’da yaşayan aileye tedarik ettikleri nebulizatörleri kendi imkanlarıyla teslim etmeyeceklerini belirten Pınar Yaşar, Narlıdere Belediyesi’nden yardım istedi. Önce Gaziantep’e gitmeyi planlayan gruplar, hastalara nebulizatör dağıtmak için rotalarını Hatay-Antakya olarak değiştirmeye karar verdi. Narlıdere’den yola çıkan araç zamanla yarışarak kısa sürede Mila Atahan ve Öykü Köse’nin ailesine nebülizatörleri teslim etti.

BAŞKAN ENGİN: GRUPLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, “Narlıdere’de her bir insanımız özveriyle deprem bölgesine yardım için canını ortaya koyuyor. Bölgeye jeneratör ve acil durum malzemeleri getirmek için yola çıkan ekibimiz, kistik fibrozlu iki vatandaşımıza acil ihtiyaçları olan nebulizatörleri ulaştırdı. Afet mağduru vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, ekiplerimize teşekkür ediyoruz. Dayanışma ile bu zor günleri hep birlikte aşacağımıza inanıyoruz” dedi.

“KISA SÜREDE AİLESİNE ULAŞTIK”

Narlıdere Belediyesi Bilim ve Teknoloji Müdürlüğü İnşaat Yüksek Mühendisi Kaan Köfteci, Narlıdere’den yola çıkmadan önce ilk hedeflerinin Gaziantep olduğunu belirterek, “Afet bölgesine jeneratör ve acil durum malzemesi göndermek üzere yola çıkacaktık. Bir vatandaşımız bize ulaşarak Hatay Antakya’da yaşayan kistik fibrozis hastasının iki yakınının acil olarak nebulizatöre ihtiyacı olduğunu ancak ulaştıracak imkanlarının olmadığını söyledi. Bu nedenle rotamızı değiştirip G.Antep yerine Hatay-Antakya’ya gitmeye karar verdik ve elimizden geldiğince kısa sürede aileye nebulizatörleri teslim ettik. Aileye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Beyin sarsıntısının yaralarını sarmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

altunhisarajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu