Haber

LGBT’lilerin maskesi düştü: PKK bölücülüğünden farkı olmayan açıklama!

  • HABER7

“Özgürlük”, “direniş”, “haysiyet” gibi tılsımların arkasına saklanan eşcinsellik aktivizminin arkasındaki bölücü örgütlenme netleşmeye başladı.

PKK GİBİ YAZDI

İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası komitesi isimli örgüt tarafından yayınlanan açıklamada, terör örgütü PKK’ya ait argümanlar idareli kullanıldı. türkiyede polis Kürtlere, Ermenilere, AlevilereVe eşcinsellerezıt şiddetBaşvurduğu söylemlere atıfta bulunulan açıklamada, devlete şunları söyledi: katliam“İftira edildi.

Türkiye, Suriye ve “6 Şubat sarsıntıları” Kürdistan’da “Tartışılmıştır. Bölücü açıklamada büyük insanlık dramı yaşandı. Deprem bölgesinde “genelev” sorunu var.gibi iğrenç fikirler

Cinsel temelli LGBT aktivizminin etnik ve mezhepsel ayrılıkçılığa dayanması, LGBT bozgunculuğunun gerçek amacını ortaya çıkardı.

LGBTİ+ Onur Haftası komitesi organizasyonu “ 31. İstanbul LGBTİ+ Onur Haftası Temamızı Açıkladık: Geri Döndük” başlıklı açıklamada, terör örgütü PKK’nın yalanlarını hatırlatan şu ifadelere yer verildi:

  • “Polis bir baskı aracı olarak Lübnanlılara, kadınlara+, Kürtlere, Ermenilere ve Alevilere yönelik şiddetini her fırsatta artırıyor.”

  • “Türkiye, Kürdistan ve Suriye’yi etkisi altına alan Maraş merkezli deprem felaketi ve erkek devletin yüzsüz yozlaşması…”

  • “Erkek devletin yolsuzluğu ve hukuksuzlukları sonucu katledilen tüm halklarımızı rahmetle anıyor, hesap soracağımızı bildiriyoruz.”

  • “Devletin katlettiği dostlarımızın direnişini unutturmayacağız”

  • “Kürt halkına yönelik inkar ve asimilasyon politikalarını, hormonlara erişimin zorlaşmasını, 8 Mart Feminist Gece Yürüyüşleri ve Mayıs Günlerinin yasaklanmasını kabul etmiyoruz.”

  • “Deprem illerindeki genelevlerin durumu henüz bilinmezken, bölgede başta translar olmak üzere LGBTİ+’ların yaşadığı eşitsizlikler, maruz kaldığımız nefretin boyutlarını gözler önüne seriyor.”

BAĞLANTI

Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG de örgüt içinde. lezbiyen, gey, trans ve biseksüellerden oluşan bir birim kurulduğunu” duyurusu yapmıştı.

2017’de” Uluslararası Devrimci Halk Gerillalarıadlı örgüt üzerinden yapılan açıklamada, DEAŞ’ın eşcinsellere yönelik insanlık dışı uygulamalarına karşı ‘eşcinsel isyanı’ başlattıklarına ilişkin sözler kullanıldı. Eşcinsel İsyanı ve Bağımsızlık Ordusu“İlan edildi.

HDP’nin seçim beyannamesinde, LGBTİ’lerin insan haklarıBaşka bir başlık oluşturuldu.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu