Teknoloji

Apple M3 İşlemcilerin Ultra Gerçekçi Oyunlar Oynamasını Sağlayacak “Mesh Shading” Özelliği Tam Olarak Ne İşe Yarayacak?

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın merakla beklenen Korkunç Hızlı etkinlik önemli duyurulara ev sahipliği yaptı. Bu duyurulardan ilki M3 serisi olarak adlandırılan yeni nesil işlemciler oldu. Apple, tamamen yenilenen GPU mimarisiyle Mac bilgisayarların video oyunları oynamasını sağlıyor entegrasyonresmen tamamlandı.

Apple’ın açıklamalarında M3 serisi işlemcilerde iki yeni teknolojiye vurgu yapıldı. Bunlardan biri de Dinamik Yakalama öyleydi. Bu özellik, Mac bilgisayarlardaki GPU’ların optimum performansta çalışmasını sağlamak için gerçek zamanlı bellek ayarlamaları gerçekleştirecektir. M3 işlemcilerdeki bir diğer önemli yenilik ise Mesh Gölgelendirme Neden? Bu teknoloji ne işe yarayacak?

Ama önce: M3 işlemcili MacBook Pro neler sunuyor?

Mesh Shading ile ultra gerçekçi görseller oluşturulacak

Mesh Shading, en kolay şekliyle Mac bilgisayarlarda otomatik olarak uygulanır. gölgeleme oluşturmasını sağlayacaktır. Bu teknoloji sayesinde oyun esnasında otomatik olarak oluşturulan gölgelemelerle karşılaşacağız. Tahmin edebileceğiniz gibi bu, oyunlardaki manzara kalitesini artırıyor. son derece gerçekçi gerçekleşmesini sağlayacak. Bu teknolojiyle Apple, NVIDIA ve AMD’nin gölgeleme teknolojilerine doğrudan rakip haline geldi.

Apple’ın M3 işlemcili Mac modelleri Türkiye’de de ön siparişe açıldı: İşte fiyatları

Mac bilgisayarlar bugüne kadar daha çok iş odaklı modeller olarak karşımıza çıkan cihazlardı. Ancak Apple’ın son çalışması artık Bu Algı yok edilecek açık bir gösterge. Çünkü oldukça güçlü 3 nm işlemcilere sahip Apple bilgisayarlar artık video oyunlarında da mevcut. yüksek performans sunacak. Bakalım oyun tutkunları yeni nesil Mac’lerle oyun oynamayı benimseyecek mi?

Apple M3 işlemcilerin tüm özellikleri için:

artovaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu