Ekonomi

American Rebel 20 milyon dolarlık halka arz başlattı

NASHVILLE – Kasaları ve kişisel güvenlik ürünleriyle tanınan American Rebel Holdings, Inc. (NASDAQ:AREB), %8,53’lük C Serisi İntifa Edilebilir Dönüştürülebilir İmtiyazlı Hisse Senedi satışı yoluyla 19.999.995 $’a kadar para toplamak için Regulation A+ halka arzını başlattı. Bu finansal hamle, yatırım fırsatlarını daha geniş kitlelere açarak 18 yaş ve üzeri bireylerin doğrudan şirketin web sitesinden hisse satın almasına olanak tanıyor.

Teklif, yıllık yaklaşık %8,53 temettü getirisi ile hisse başına 7,50 $’dan 2,6 milyondan fazla C Serisi İmtiyazlı Hisse Senedi içeriyor. Bu hisseler, her imtiyazlı hisse için beş adi hisse oranında şirketin adi hissesine dönüştürülebilir. Finansal avantajlara ek olarak, yatırımcılar yatırımlarının büyüklüğüne göre çeşitli markalı promosyon ürünleri alacaklar.

American Rebel’in CEO’su Andy Ross, şirketin vatansever marka etosunu ve bu teklifin müşteri tabanıyla ilişkilerini genişletmedeki önemini dile getirdi. Bu hamle, müşteri çıkarlarını şirketin büyümesi ve pazardaki konumuyla uyumlu hale getirmeye yönelik bir strateji olarak görülüyor.

Duyuru aynı zamanda şirketin bir içecek geliştirme firması ve ortak paketleyici ile işbirliği içinde yeni bir girişimi olan American Rebel Light Beer’in piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geliyor. Bira, Amerika’nın vatanseverlik değerleriyle uyumlu olarak pazarlanıyor.

Yatırımcılar, American Rebel’in imtiyazlı hisselerine yapılan yatırımın spekülatif olduğu ve yatırımın tamamının kaybedilmesi ihtimali de dahil olmak üzere önemli riskler içerdiği konusunda uyarılmaktadır. Şu anda bu menkul kıymetler için halka açık bir piyasa bulunmamaktadır ve şirket, C Serisi İmtiyazlı Hisse Senetlerini Nasdaq Sermaye Piyasasında listelemeyi amaçlasa da, başvurunun onaylanacağına veya bir ticaret piyasasının gelişeceğine dair bir garanti olmadığını belirtmiştir.

Bu finansal haber American Rebel Holdings, Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır. Potansiyel yatırımcıların, ilgili risklerin daha kapsamlı bir şekilde anlaşılması için Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na sunulan arz sirkülerini ve diğer belgeleri incelemeleri tavsiye edilir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

armutluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu