Yaşam

Yüzyıllık Mucizeler 10. Bölüm izle: Tek Parça Yüzyıllık Mucizeler’in Son Bölümünü İzle

Birkan Sokullu, Ebru Şahin ve Zerrin Tekindor gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dün akşam 10. bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Star TV’nin yeni yapımları arasında yer alan dizinin yakında final yapması bekleniyor. Yüz Yıllık Mucize son bölümünü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler için; Yüz Yıllık Mucizeler 10. bölüm izleme ekranı

Yüz Yıllık Mucizeler 10. Bölüm

Yüz Yıllık Mucize dün akşam 10. bölümüyle ekranlarda yerini aldı. Başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin’in paylaştığı dizi ilgiyle takip edildi.

Yüz Yıl Mucizesi son bölümde neler yaşandı?

Canan’a esir düşen Kemal, Wonder’ı Turgut’a emanet eder ama Turgut’un kendisine ihanet edeceğini düşünmez bile. Mükemmel ise Turgut’la birlikte konuta giderken Süreyya’nın başının dertte olduğunu öğrenince teyzesinin yardımına koşar. Eşref’in boş mezarı karşısında Süreyya kendine gelemez. Canan, Kemal’i Amerika’ya götürmek için hazırlıklarını tamamlar. Turgut da Merak’la kalmanın bir yolunu bulur ve onu kontrol eder. Müzeyyen, Süreyya için çok endişeleniyor. Kemal’in aniden ortadan kaybolduğundan şüphelenen Mükemmel, onun izini sürmeye kararlıdır. Yaşananlar şok edici.

Yüz Yıllık Mucizeler 10. Bölüm izle

BİR YÜZYILLIK MUCİZE SON BÖLÜM TEK KESİM TAM İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu