Haber

Yıllar geçtikçe karizması katlanarak artan Nejat İşler bile EYT üyesi. Hayat bize ne yapar?

Son dönemde işleri çok yoğun olan ve severek izlediğimiz oyunculardan biri olan Nejat İşler, geçtiğimiz gün Beyoğlu’nda magazin muhabirleri tarafından görüntülendi. Aile dramasının ardından bir film projesinde yer aldığını ve şu an tatilde olduğunu belirten İşler, EYT’liler kervanına katıldığını söyledi…

Nejat İşler’i hangi diziden ya da filmden tanıdınız bilmiyorum ama ilk izlediğimi hatırladığım ve içimi ısıtan yapım Gülbeyaz oldu.

Nejat İşler, Şevval Sam ile paylaştığı başrolde Kadir Demiroğlu rolüyle büyük ses getirdi. Daha önce rol aldığı birçok yapım olmasına rağmen ilk olarak Gülbeyaz ile bu kadar yüksek bir izleyici kitlesi kazanmıştır. Sonrasında Gül Oya ve Aliye Çemberim ile mesleğinde bir ilki gerçekleştirdiğini söylesek ne güzel olur.

Rol aldığı her yapımda başarılı olan ve hiçbir projesinde yenilmeyen Nejat İşler, son olarak SHOW TV’nin şampiyonlar ligi gibi kadro kurduğu Aile dizisinde yer alıyor.

Yaz sezonu için kısa bir ara veren Nejat İşler, dijital ve ekran çalışmalarına ağırlık verdi. Oregon ve vizyona girmesi beklenen Curious Man’s 10 Days için tüm çalışmaları bitirdi. O şimdi tatilde.

Geçen gün Beyoğlu’nda kameralara yakalanınca muhabirlerle kısa bir sohbet etti.

Şu an ne yaptığından kısaca bahseden İşler, ‘Film projem vardı, bitti. Artık tatil dönemindeyiz. Bundan sonra dizi devam edecek.’ İşinden bahsetti.

Elbette iş gücü bir yana ama ünlü isimler hakkında en çok merak ettiğimiz detaylardan biri de aşk hayatları.

Nejat İşler bu kadar tanınan ve sevilen bir oyuncuyken sormamak elde değil elbette. Ünlü oyuncu aşk hayatının nasıl gittiği sorulduğunda sadece ‘Şu an iş var’ cevabını veriyor.

Gazeteciler ise Nejat İşler’in geçmişte Berrak Tüzünataç’a olan aşkına değinerek, “Geçmişte yaşadığınız Berrak Tüzünataç aşkı mı sizi bu hale getirdi?” O sorar.

Hatırlamayanlar için Nejat İşler ile Berrak Tüzünataç’ın 2009 yılında başlayan aşkı 2011 yılında son bulmuştu. ilişkileri sırasında kıskançlık olarak. İki yıllık ilişkileri boyunca sık sık ayrılıp barıştıkları da söylendi.

Nejat İşler ise konuyu değiştirerek önümüzdeki mart ayında EYT’liler kervanına katılacağını duyurdu.

’51 yaşındayım. Gelecek Mart’ta emekli oluyorum. bu kadar diyeceğim. İyi şanlar.’

EYT’li ünlülerin sayısı artmaya devam ediyor…

Teoman, Ebru Şallı, Emre Altuğ gibi isimlerin ardından Nejat İşer de bu kervana katıldığını duyurdu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu