Haber

Şişli’de bir gece kulübünde alkollü içki faciası: Yaralılar hastaneye kaldırıldı, iş yeri çalışanları gözaltına alındı

Şişli’de bir gece kulübünde çalışanın gösteri için tezgaha döktüğü ruh parlayınca içeride eğlenen birkaç kişi yanarak yaralandı. Korku dolu anlar kameralara yansırken, polis ekipleri işletme çalışanlarını gözaltına aldı.

Şişli’de bir gece kulübünde meydana gelen olayda çalışanlar, eğlence devam ederken müşterilerine sürpriz yapmak istedi. Bu kapsamda çalışanlardan biri tezgahın üzerine alkol dökerek ateşe verdi.

Gece kulüpleri alev aldı

Kısa bir süre sonra ispirto dökülen iki kısımda da alevler söndüğünde çalışan tekrar yere ispirto döktü. Parlayan alevler, o sırada içeride eğlenen vatandaşların üzerine sıçradı. Olay nedeniyle içerideki kişiler saçlarına ve başlarına sıçrayan sular nedeniyle alevler içinde kaldı. Yaşanan dehşet anları saniye saniye cep telefonu kameralarına yansıdı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Olayın ardından ihbar üzerine gece kulübüne çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık grubu, saçlarında yanıklar oluşan ve vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan birkaç kişiyi ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Polis işyeri çalışanlarını gözaltına aldı

Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri görgü tanıklarının sözlerini alarak güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Çalışma sonucunda parlamanın çıkış sebebini belirleyen polis ekipleri, işletmedeki çalışanları gözaltına aldı. Emniyette “taksirle yaralama” kabahatinden ceza alan 3 kişi, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Taksim’de ruh gösterisinde 3 kişi yaralandı

Öte yandan, önceki hafta Pazar günü Beyoğlu Taksim’de meydana gelen olayda, benzer şekilde alkollü gösteri yapan çalışanlar alevler sonucu 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Polis olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına alırken, yaralılardan birinin hastanede yanık tedavisi gördüğü öğrenildi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu