Haber

Rize’de Kiracı-Ev Sahibi Anlaşmazlığından Çıkan Kavga Sonucu 2 Kişi Hayatını Kaybetti

RİZE’de kiracı ile ev sahibi arasında çıkan anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükseldi. Ev sahibi Hali İbrahim Ak’ın (26) bıçaklanmasının ardından Mücahit Çıkı (29) ile olayda ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı (24) da tedavi gördüğü hastanede 14 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, 24 Temmuz’da Paşakuyu Mahallesi’nde meydana geldi. Mücahit Kazancı, kiraya zam yapmak istediği daire için kiracısının yeğeni Halil Ak ile görüştü. İddiaya göre, kira artışını fazla bulan Ak, arkadaşları Sedat Semavi Sarı ile Miraç B. (25) ile ev sahibi Kazancı’nın arasına girdi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Halil Ak ve 2 arkadaşı, Mücahit Kazancı’nın bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı. İhbarla adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Zanlı gözaltına alınırken, yaralılar ambulanslarla Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Boynundan bıçaklanan Halil Ak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı yoğun bakıma alınırken Miraç B. tedavisinin ardından taburcu edildi.

OLAYDAN SONRA NELER OLDUĞU KAMERAYA GÖRÜNDÜ Emniyetteki sorgusu tamamlanan Mücahid Faizli adliyeye sevk edilerek tutuklanırken, olayın ardından ortaya çıkan görüntüler ortaya çıktı. Çevredeki binadan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilen görüntüde; Polisin elinde bıçakla sokak ortasında duran zanlıyı yakaladığı anlar oldu. Katil zanlısı ev sahibi Kazancı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.14 YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

Ev sahibi Kazancı’nın bıçak darbeleri sonucu sırtından, göğsünden ve kolundan ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Sarı, tüm müdahalelere rağmen 14 günlük yaşam mücadelesini kaybederken, kiracı ev sahibi anlaşmazlığında ölü sayısı 2’ye yükseldi.

gundogmus-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu