Haber

Önder Erdoğan’dan seçim talimatı! ‘Unutma’ diye uyardı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin aday ve seçim beyannamesi tanıtım toplantısının ardından AK Parti listelerinde yarışacak milletvekili adaylarıyla iftarda bir araya geldi.

Kısa bir konuşma yapan Önder Erdoğan, şu mesajları verdi:

‘BUNU ASLA UNUTMA’

Hepiniz için yeni bir süreç başlıyor. Her seçim önemlidir, ancak 14 Mayıs seçimi bugüne kadarki en kritik seçimdir. Bunu asla unutma. O yüzden tek bir vatandaşın oyu bile bizim için çok değerli.

‘ÇÖZÜM İÇİN GEREKLİ MEKANİZMALARI KULLANIN’

Vatandaşa dokunun, uzun uzun dinleyin. Ne söyleyeceğini dinle. Bir sorun varsa tahlil için gerekli düzenekleri kullanın.

‘TÜM VATANDAŞLARA ULAŞMAMIZ GEREKİYOR’

Siyaset sokakta, tarlada yapılır. Seçimler de sandıkta kazanılır. Bu süreçte bu partiden bu partiden demeden her vatandaşa ulaşmamız lazım.

‘KİMSEYİ ZIPLAMAYIN’

14 Mayıs seçimlerinin ne kadar kıymetli olduğunu anlatmak gerekiyor. Kimseyi atlama. Ulaşabildiğiniz herkese gidin. Bu süreci çok doğru yöneterek sandıktan en iyi şekilde çıkacağız.

TAM ALAN BASIN

AK Parti aday tanıtım toplantısı ile birlikte tüm ekipleriyle sahalara iniyor. 81 ilde kurulu Seçim Koordinasyon Merkezleri her aday için günlük program yapıyor.

Bayrama kadar daha çok konut ve esnaf ziyaretleri ve iftar programları yapılacak. Bayramdan sonra kampanya hızlanacaktır. Her aday kapıdan ayrılmayacak, sabahın erken saatlerinden gece yarısına kadar yürümedik.

KAYNAK: SABAH GAZETESI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu