Ekonomi

İyi Sürücü Kasko Sigortasına Daha Az Öder

“Ne kadar iyi bir şoförsün?” Sigortam.net bu soruyu kasko poliçenizde aldığınız indirime bakarak yanıtlıyor. Türkiye’nin lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, araç sahiplerini sigorta yaptırırken Hasarsızlık İndirimi’nden yararlanmaya davet ediyor. Trafikte hem kendisini hem de başkalarını riske atmadan, belirlenen süreler içerisinde hiç kaza yapmayan araç sahipleri, sadık araç kullanmalarına rağmen sigorta yaptırırken %65’e varan indirimden yararlanabiliyor.

Türkiye’nin ilk ve lider dijital sigorta platformu Sigortam.net, araç sahiplerine kasko poliçelerinin yenileme döneminde değerli avantajlar sağlıyor. Hasarsızlık İndirimi fırsatı vurgular. Toplumda sigorta bilincini artırmayı hedefleyen Sigortam.net, sadık araç kullanmanın kasko masraflarını azalttığını gündeme getirerek bu konuda farkındalığın artırılmasına destek oluyor.

Kasko sigortası, aracın bir kaza anında veya park halindeyken hasar görmesi durumunda onarım masraflarının bir kısmını veya tamamını karşılar. Bu sayede tüketici çoğu zaman yüksek olan hasar bedelini kendi cebinden ödemek zorunda kalmıyor.

Hasarsızlık İndirimikasko poliçesi satın alırken ödenen prim. %30’dan %65’e azaltabilir. Yani belirtilen süreler içerisinde hiç kaza yapmayan iyi sürücüler daha az kasko sigortası ödüyor.

Hasarsızlık İndirim Oranları Nasıl Belirlenir?

Kasko sigortalarında hasarsızlık indirimi, hasarsızlık derecelerine göre belirlenir. Kasko yenileme dönemlerine göre 4 aşamadan oluşan hasarsızlık aşamaları ile araç sahibinin herhangi bir hasar yaşamadığı her sigorta dönemi sonunda düzenlenecek kasko sigortasında indirim uygulanmaktadır. gelecek yıl için. Bu formda her yıl daha uygun fiyatlara kasko yaptırmak mümkün hale gelmektedir.

Hasarsızlık İndirimi, ilk 12 aylık sigorta süresi sonunda %30, ikinci sigortalılık döneminde %40, üçüncü sigortalılık döneminde %50, dördüncü sigortalılık süresi sonunda %60 ve beşinci yıllık yenilemelerde %65 olarak uygulanmaktadır. dönem.

Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz: Gerçek indirim için gerçek poliçeyi seçmek önemli

Doğru bir poliçe seçiminde Hasarsızlık İndiriminin dikkate alınmasının değerini vurgulayarak, Sigortam.net CEO’su Bora Uludüz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Kasko tercihi, görünüşe göre temelde tüketicinin sunduğu teminatlar arasında dört temel sigorta türünden hangisine ihtiyaç duyduğu ile ilgili. Politikalar, sürücülerin bütçesine ve taleplerine göre şekillenmektedir. Araç maliyetlerinin her geçen gün arttığı bir dönemde kasko, araç sahibinin mağduriyetini önleyecek en güçlü teminat olarak öne çıkıyor. Ayrıca maliyeti azaltan en değerli unsurlardan biri de Hasarsızlık İndirimi’dir. Poliçe seçimi yapılırken kasko hasarsızlık indirimini etkileyen durumları göz önünde bulundurmak oldukça değerlidir. Çünkü bu indirimi etkileyen durumlar sigorta şirketlerine göre çok farklı olmakta ve bir sonraki yıl poliçe yenilemelerinde yüksek prim farklılıklarına neden olmaktadır. Sigortam.net olarak uzman sigorta danışmanlarımız aracılığıyla müşterilerimizin gerçek indirim için gerçek poliçeyi seçmelerine ve hasarsızlık indirimini geçersiz kılmayan koşulları bilmelerine güveniyoruz.”

Kasko yenileme süresi geçtiğinde hasarsızlık indiriminin kaybolabileceği konusunda da uyardı. Uluduz “Bu durum sigorta şirketlerine göre değişmekle birlikte araç sahipleri indirim haklarını kaybetmemek için kaskolarının yenileme sürelerini aşmamaya özen göstermelidir.” söz konusu.

Sigortam.net, müşterilerinin sigortasız dışarı çıkmamaları ve kafalarının rahat olması için günlük 15TL’den başlayan cazip fiyatlarla çok avantajlı kampanyalar sunuyor. Web sitesinde 24 anlaşmalı sigorta şirketinin tekliflerini karşılaştırmalı olarak müşterilerine sunan Sigortam.net, sigorta danışmanları ile müşterilerinin tüm soru işaretlerini gidermek için 7/24 kesintisiz hizmet vermektedir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu