Teknoloji

Endnight, Ormanın Evlatları İçin Yaptığı Planlardan Bahsediyor

yakın zamanda bir soru-cevap etkinliği düzenleyen Son Gece Oyunları, Ormanın Oğulları Gelecekteki güncellemelerde devreye girecek olan bu planlar için Kelvin ve Virginia karakterlerinin yanı sıra hikayeyi ve oynanışı da kapsıyor. Detaylar burada.

Duyurulduğu günden bu yana birçok kez ertelendiğini gördüğümüz Ormanın Evlatları, Erken Erişim adımıyla birlikte geçtiğimiz ay sonunda satışa sunuldu. Steam üzerinden 280 TL’ye satın alabileceğiniz oyun, oyunculardan yoğun ilgi gördü. İlk yirmi dört saatinde iki milyondan fazla satışa ulaşan Ormanın Evlatları, en çok zamanlanan oyuncu rekorunu 414.257 olarak güncelledi.

Bu kadar yoğun bir ilgiyi beklemediklerini belirten Newnight ve Endnight Games, çıkışın ardından düzenlenen soru-cevap bölümünde hayranların sorularını yanıtlarken, istekleri dinlendi. Bu seansta, Ormanın Evlatları için gelecek planları da ortaya çıktı.

Ormanın Evlatları İçin Son Gece Planlaması Nedir?

Geliştiriciye göre bu planlar ilk etapta Kelvin ve Virginia’ya odaklanacak. İlk olarak Kelvin, karakterine daha fazla komut verebilecek. Bu sayede hem çeşitli yapılar yaptırabilecek hem de onarım işlerini sırtına yükleyebilecektik.

Bildiğiniz üzere Virginia, adaya bizden önce gelmiş ancak çeşitli değişiklikler geçirmiş, birden fazla kolu ve bacağı olan bir karakter. Endnight, bu karakterin silahı varsa daha erdemli hale geleceğini söylüyor. Ayrıca öldürdüğü yaratıkların ve yamyamların sayısı da yiğitliğini etkilerdi.

Bu iki karakter dışında oyunun evreni ve hikayesi içerisinde ilerlemenin yanı sıra yeni orta sahneler ve giriş yapabileceğimiz yeni bölgeler de olacak. Bina sistemi genişletilecek, pişirme sistemi iyileştirilecek ve yeni yamyam ve yaratık türleri eklenecektir. Ayrıca arka planda özel sunucular üzerinde de çalışılıyordu. Ancak şu an için kesin bir tarih verilememektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu