Yaşam

Çöp Adam 4. Bölüm Tek Parça İzle Ekranı: Çöp Adam Son Bölüm Tek Parça Tam Ekran İzle

Star TV ekranlarının yeni dizisi Çöp Adam reytinglerde rakiplerini zorlamaya başladı. Çöp Adam’ın son bölümünde yaşananlar izleyenler tarafından fazlasıyla merak ediliyor. Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çöp Adam dizisinin senaryosu Gülseren Budaıcıoğlu tarafından gerçek bir hikayeden uyarlanıyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Çöp Adam son bölüm tek parça tam izleme ekranı…

Çöp Adam son bölümde; Peri’nin tüm geçmişini öğrenmeye çok yakın olan Tamer, her şeyi göze alarak ona bir sürpriz hazırlamak ister. Mahzende uyuyan Peri, Ayvalık’ta gözlerini açtığında şaşkına döner.

Kocası Tamer’in kimseye haber vermeden ortadan kaybolmasıyla öfkelenen Berrin ortalığı karıştırır. Ayrıca Tamer eşi benzeri görülmemiş bir delil bırakarak ihaneti ispatlamak üzeredir.

Tüm bunlara ek olarak Ahu’nun boşanma kararı alıp konağa taşınması Berrin için her şeyi daha da zorlaştıracak gibi görünüyor.

Meryem ise Yavuz’la tanışırken samimi olduğuna inanarak başka birinin bu karşılaşmalara tanık olduğundan tamamen habersizdir.

Ayvalık’ta vakit geçiren Tamer ve Peri birbirlerine yakınlaşır ve cüretkarlıklarının sonunu zorlar. Ancak oynayacakları son oyunda yenilen ve galip gelen kimse olmayacaktır.

Çöp Adam Önceki Bölümde Neler Oldu?

Kapatıldığı mahzenden kurtulma fırsatını değerlendiremeyen Peri, çaresizliğiyle bir kez daha baş başa kalır. Ablası Ahu’nun önerileri, kafa karıştıran tesadüfler ve küçük ipuçları, Berrin’in Tamer’in sadakatini sorgulamasına neden olur.

Tamer’in sonunu düşünmeden başladığı oyun, Berrin’in mahzeni keşfetmesiyle daha da tehlikeli bir hal alır. Herkes kaza geçiren Damla ile ilgilenirken Peri mahzende onun ölümüyle yüz yüze gelir.

Yavuz’un planlarından habersiz olan Meryem, kalbini ona kaptırmak üzeredir.

Yavaş yavaş bağ kurmaya başlayan Peri ve Tamer, durumun başka bir boyuta ilerlediğinin farkında değildir ancak Tamer oynadığı oyundan vazgeçmez ve uçları daha da zorlamaya karar verir.

Çöp Adam 4. Bölüm İzle Ekranı

STANDART MAN SON BÖLÜM TEK MODÜL TAM İZLE EKRAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu