Haber

CHP Spor Kurulu Başkanı Nuhut, Ankara spor basınıyla buluştu

CHP Spor Şurası Lideri ve Genel Lider Başdanışmanı Kenan Nuhut, Ankara spor basınıyla bir ortaya geldi.

Çukurambar’daki bir iş merkezinde düzenlenen sohbet toplantısına Ankara’da spor alanında misyon yapan basın mensupları katıldı.

Kenan Nuhut, yaptığı açıklamada, spor basınıyla bir ortaya gelmenin memnunluğunu yaşadıklarını lisana getirdi.

İnsanların siyaset ya da iktisatla ilgilenseler de gazeteleri çoklukla spor sayfasından okumaya başladığına dikkati çeken Nuhut, “Siyasi partilerin içinde spor kurulu olan yegane Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde kurulan Spor Kurulu’nun amacı siyaset yapma değil tam tersine siyasetin spora katkılarını tartışmaktır.” tabirlerini kullandı.

Spor uzmanlarının ağır formda çalışarak spor siyasetlerinin oluşturulmasında kendilerine yararlı olduğunu lisana getiren Nuhut, “Sporun siyasetten biraz daha uzaklaşmasını, spor politikalarının ortak bir mesele olduğunu, ‘ayrı ayrı partiler ayrı ayrı düşünüyoruz’dan ziyade gençliğe ne kadar hizmet verebiliriz onun arayışı içindeyiz. Bundan bütün kalbinizle emin olabilirsiniz.” diye konuştu.

CHP Spor Konseyi Lideri ve üyeleri, konuşmaların akabinde basın mensuplarıyla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu.???????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu