Ekonomi

Balparmak Apitera 1500 Eczacı İle Buluştu

Balparmak Apitera Plus, Alliance HealthCare tarafından Kıbrıs Concorde Otel’de düzenlenen etkinlikte 1500 eczacı ile bir araya geldi. Balparmak, “Apiterapi ile İyi Hayat” eğitiminde eczacılara apiterapi ve Balparmak Ar-Ge Merkezi ve TÜBİTAK iş birliğiyle geliştirilen Apitera Plus Ailesi’nin yeni ürünleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Balparmak, Alliance HealthCare tarafından 21-27 Kasım tarihlerinde Cyprus Concorde Hotel’de düzenlenen etkinliğe kullanışlı yaşam markası Apitera Plus ile katıldı. Etkinlik kapsamında Balparmak Ar-Ge ve Kalite Müdürü Dr. Emel Damarlı, Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmakognozi Anabilim Dalı Lideri Prof. Dr. Fazilet Yeşilada “Apiterapi ile İyi Hayat” başlıklı iki farklı eğitim verdi. Yoğun ilgiyle karşılanan eğitimde apiterapi ve fitoterapi kombinasyonunun etkileri anlatılırken, eczacıların sorduğu sorular da yanıtlandı. Balparmak’ın Apitera Plus markasının eczane ekibi etkinlikte Apitera Plus Ailesi ürünlerini eczacılara tanıttı.

Apitera Plus Propolis Sprey’in yanı sıra alkol ile ekstrakte edilerek ortamdan uzaklaştırılıp tüketiciye ulaştırılan Türk farmakopesine uygun standartlaştırılmış propolis özü içeren Apitera Plus Forte Propolis ve Apitera Plus Propolis Çocuk C Vitamini ürünleri hakkında bilgiler. , nihai üründe taşıyıcı olarak kullanılan su da taşınmıştır.

TÜBİTAK ve Balparmak Ar-Ge Merkezi işbirliği ile geliştirilen Apitera Plus Propolis Sprey, propolis, kekik esansiyel yağı, nane yağı, adaçayı yağı, limon yağı, çörek otu ve sardunya yağı ve E vitamini gibi doğal bileşenler içerir. Hijyenik özelliği sayesinde, oksijen geçirmez ve kolay kullanımlı ambalajı, içerdiği aktif elementleri korur ve kolayca taşınabilir.

Balparmak Ar-Ge Merkezi ve TÜBİTAK iş birliğiyle geliştirilen yetişkinler için Apitera Plus Forte Propolis ve çocuklar için Apitera Plus Propolis’in içeriğindeki C vitamini, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarına katkı sağlıyor. Alkol türevleri içermemesi nedeniyle meşrubatıyla öne çıkan Apitera Plus Propolis ürünleri, yiyecek ve içeceklere katılarak kullanılabiliyor. 8 adet tek kullanımlık saşe içeren özel ambalajında ​​satışa sunulan Apitera Plus Propolis ürünleri, standartlaştırılmış, tek kullanımlık ve pratik ambalajları sayesinde cep ve çantalarda hızlıca taşınabilir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu