Ekonomi

Akdeniz Belediyesi İnsan Kaynakları Eğitimleriyle İstihdamı Hedefliyor

Mersin merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, sektörün önde gelen profesyonellerinin katılımıyla ve özel sektörde yüzde 70 istihdam hedefiyle ‘İnsan Kaynakları’ eğitimi verecek.

Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hayata geçirdiği yenilikçi projelerle gençlere eğitim vererek meslek kazandırmaya ve böylece genç istihdamını artırmaya devam ediyor. Akdeniz Belediyesi ve Mersin İş-Kur İl Müdürlüğü iş birliğiyle sektörün önde gelen insan kaynakları profesyonelleri tarafından verilecek ücretsiz ‘yüz yüze insan kaynakları eğitimi’ başlıyor. Eğitim toplamda 3 hafta sürecek; 1-23 Aralık 2023 tarihleri ​​arasında Cuma ve Cumartesi günleri verilecektir.

Başvuru için gereklilikler

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Proje Eğitim ve Uygulama Merkezi’nde ücretsiz olarak verilecek ve yüzde 70 istihdam sağlamayı hedefleyen insan kaynakları eğitimlerinin başvuru koşulları şöyle sıralanıyor: “En az yüksek düzeyde olmak” okul mezunu olmak, 35 yaşını doldurmamış olmak, eğitim veya istihdamda bulunmuyor olmak, fiilen eğitime katılmamak.” katılmak ve Mersin’de ikamet etmek.”

Son başvuru tarihi 12 Kasım

Başvuruların belediyenin ‘www.akdeniz.bel.tr’ internet sitesi ve Instagram hesabındaki link üzerinden sadece online olarak yapılacağı eğitimlere son başvuru tarihi 12 Kasım 2023. – MERSİN

habergomec.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu